Eén gewonde bij aanrijding op de N201

ROZENBURG NH, 18 mei – Vrijdagavond rond half acht heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N201 met de kruising Pudongweg. Twee auto’s zijn met elkaar in botsing gekomen. Een vrouw is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis door de ambulance.

De andere bestuurder van de bestelbus is met de schrik vrijgekomen en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Omdat de toedracht van het ongeval niet helemaal duidelijk was, hebben de verkeersspecialisten van de politie (VOA) het ongeval onderzocht, om de exacte toedracht te bepalen.

Fotografie: Daniel van Straeten

 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Eén gewonde bij aanrijding op de N201”

  1. roland

    Valt mij nog mee het aantal ongevallen op dit kruispunt, dagelijks zie ik hier mensen door rood rijden waarbij het soms maar nét goed gaat, fietsers idemdito die lappen ook de regels aan hun laars en piepen overal tussendoor, rood licht stoppen????? ho maar, lekker allemaal doorkachelen met z’n allen, totdat het weer eens goed mis gaat, en dan is het ineens weer zielig dat er weer een slachtoffer is, die mensen vragen er zelf om, soms nemen ze helaas wel een ander mee die dan de dupe is van zo’n idioot.

Reacties zijn gesloten.